contacteer mij

Ties Schouten

Aanvraagformulier

Als u me over deze post wilt contacteren, kunt u me bij mijn e-mail contacteren: [email protected], en u kan me op Twitter ook vinden. Als u meer inhoud als dit één zoekt, werk ik momenteel aan een tweede artikel over slaapoppervlakten, maar dat zal niet nog vrijgegeven worden gedurende enkele weken, omdat ik wat tijd nodig heb om dat te doen en ik heel wat nieuw materiaal moet leren. Zo ondertussen ga ik enkel heel wat ander materiaal doen hier, en ik hoop u van het zult houden!

Aangezien u kunt zien, schreef ik om het even wat over slaapoppervlakten niet vóór dit. Ik ben zelfs niet zeker waarom ik verkoos om dit te doen. Misschien is het een kwestie van tijd en ik wil niet mijn tijd verspillen doend iets anders, of misschien denk ik ik van het beter zal houden zodra ik met dit onderwerp begin.

Altijd positief ben en u kunt nooit worden teleurgesteld. Het kan moeilijk zijn soms om anderen te begrijpen omdat u niet werkelijk aan hen wordt gebruikt, maar zult u aan het op tijd wennen.

Ik heb geen echte zaken met betrekking tot mijn blog, doe ik om het even wat daarin niet, schrijf ik enkel over materiaal. Daarom probeer ik eerlijk met de klanten te zijn die me met vragen contacteren, ben ik zeer open aan nieuwe dingen dievan ik houd of die niet voordien zijn gedaan. Ik wil ook zijn meer van een vriendschappelijke kerel, die is waarom ik „Mijn“ en „Eindrijk“ in plaats van mijn persoonlijke naam „Banden“ gebruik (band-Schouten). Ik schrijf ook over materiaal vanuit mijn eigen leven en ervaringen. De banden is een ex-student van de Nederlandse Academie voor Toegepaste Psychologie. Hij was een intern bij een advocatenkantoor en dan als onafhankelijke adviseur.

Onze openingstijden